Крипто се нуждае от момент „Bluetooth или WiFi“: Hoskinson на IOHK

Криптовалутите все още не са получили масово приемане, това е сигурно. Понастоящем по-малко от 1% от населението на света активно използва блокчейн технологии, независимо дали става въпрос за транзакции с биткойн, интелигентно договаряне на Ethereum, управление на веригата за доставки или какво имате. Но някои специалисти са сигурни, че ще има събитие, което ще катапултира крипто активите на основната аудитория, като по този начин гарантира, че това е нещо повече от мимолетна мода в очите на обществеността.

Crypto не е толкова повсеместен, колкото WiFi … Очевидно

В скорошно интервю с Чедър Чарлз Хоскинсън, който е играл ключови роли в биткойни, етериум и кардано, нарече това хипотетично случване „WiFi или Bluetooth момент“. Той обясни, че крипто и блокчейн пространството се нуждае от такъв момент, но „все още не сме стигнали там.“

По въпроса за важността на подобно събитие Хоскинсън обяснява своята аналогия: Когато пътувате по целия свят, независимо дали става въпрос за Япония, Корея, Южна Африка или ефективно навсякъде другаде, потребителите са принудени да извадят телефона си в опит да свържете WiFi. Ръководителят на Input Output, компания за разработка на блокчейн, която работи основно върху Cardano и Ethereum Classic, отбеляза, че вездесъщият WiFi, а не друга система за споделяне на информация, се дължи “на упоритата работа на цяла индустрия”, а не на чистия късмет.

На пода на NYSE чака интервю с чедър pic.twitter.com/htZZGlOjOK

– Чарлз Хоскинсън (@IOHK_Charles) 28 март 2019 г.

И по този начин той обяснява, че с работата на Cardano със странични вериги и Proof of Stake, заедно с подобни инициативи на компании като Ripple, „стандартите“ на blockchain ще се сближат през следващите три до пет години, което ще създаде оперативно съвместима мрежа от вериги, която позволява безразрешен трансфер на данни и стойност. Докато тази мечта звучи възвишено, Хоскинсън обяснява, че това може да се направи чрез развитие и прагматизъм, последният от които би бил спорен момент, тъй като има много максималисти в неговите крипто лагери, особено по отношение на биткойн.

С други думи, чрез непрекъснатото развитие на тези зараждащи се технологии, заедно с поддържането на глобален начин на мислене, инфраструктурата в крайна сметка ще бъде създадена за масовото приемане на крипто активи, „дори за земеделския производител в Африка“.

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

Осиновяването е наоколо?

Макар да не е ясно какво ще бъде особеното събитие, което ще циментира биткойните и реалната жизнеспособност на други криптовалути в книгите по история или блокчейн, ако искате, осиновяването бавно показва лицето си все повече и повече. Ето списък на последните събития за осиновяване:

  • Kakao може да предостави услуги за крипто портфейл на милиони южнокорейци: Медиа Financial News (FnNews) съобщава, че 44-те милиона потребители на водещия продукт на южнокорейската компания за социални медии Kakao, популярната платформа за съобщения KakaoTalk, скоро ще бъдат директно изложени на цифрови активи, като биткойн. Говорейки пред новинарския портал, редица инсайдери от бранша, които уж работят с базираната в Джеджу компания, отбелязаха, че KakaoTalk ще види използването като „крипто портфейл“, което дава възможност на милиони южнокорейци да взаимодействат с масив блокчейн екосистеми. Докладът FnNews твърди, че използването на приложението ще бъде толкова лесно, колкото изпращането на съобщение, позволявайки на потребителите да изпращат или искат криптовалути с няколко щраквания, като по този начин намаляват бариерата за влизане.
  • Facebook се впуска в наемането на блокчейн: Според доклад от колоната The Next Web’s Hard Fork в момента в официалния портал за кариера на Facebook има две дузини работни места, свързани с крипто- и блокчейн. Изброените роли включват двама мениджъри на продукти, финансов анализатор, изследовател на данни, изследовател на заплахи и ето една интересна роля, директор на отчета за техническа сметка и комисия за ценни книжа и борси (SEC). Всички роли са базирани или в централата на фирмата Menlo Park, в офис във Вашингтон, окръг Колумбия, или на друго място в Тел Авив. Това идва, когато слуховете предполагат, че гигантът на социалните медии е влязъл в дискусии с крипто борси за изброяване на т. Нар. „FBCoin.“ Както бе съобщено от BlockGeeks по-рано, специалисти като Changpeng Zhao от Binance обясняват, че макар това начинание да може да бъде централизирано, колкото повече хора [които] приемат крипто, толкова по-добре. Осиновяването е осиновяване. “
  • Bakkt може да позволи на Starbucks да приема биткойн за Lattes: Според ексклузивен доклад на The Block, който цитира източници, запознати с сделките, Starbucks може да стартира поддръжка за плащания на цифрови активи през следващите месеци. Основателят на Block Майк Дудас се включи в Twitter, за да разкрие новината, отбелязвайки, че Starbucks е получил значителен дял в Bakkt, криптовалута, оглавявана от Междуконтиненталната борса, в замяна на „ангажимент да разреши плащане на биткойни през 2019 г.“ Софтуерът на Bakkt уж ще улесни тези плащания, които незабавно ще бъдат конвертирани от криптовалути във фиат валути.

Снимка от Маркус Шписке На Разпръскване

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me