10 legjobb Bitcoin Cash Wallet (BCH) (Android, Windows, iOS és Mac)

Ma újra a villáról fogok beszélni, és a szabad pénz légből jön létre!!

Ne feledje, hogy ez nem az a villa, amelyet tészta elfogyasztásához használ, hanem a leglegendásabb kriptovaluta – Bitcoin, és a levegőből létrehozott szabad pénz – Bitcoin Cash (BCH) villa / osztása.

Ha nem érted, miről beszélek, akkor azt hiszem, nem olvastad el a Bitcoin fork és a Bitcoin Cash (BCH) útmutatóinkat:

  • Bitcoin Cash (BCH) – Minden, amit tudnia kell

Azok számára, akikhez most csatlakozott (villás utáni parti), dióhéjban ez történt:

Tovább

2017. augusztus 1

A 478559 blokktól kezdve a Bitcoin (BTC) hálózat keményen be van építve a Bitcoin Cash-be (BCH)

Ez a kemény villa most létrehozta a Bitcoin Cash-t (BCH), amelynek értéke egységenként 440 USD (az írás idején), és a harmadik legértékesebb kriptovaluta CoinMarketCap.

Bitcoin Cash

Varázsige!! A Bitcoin Cash értéke 440 dollár, és csak légből jött létre!

Hát nem csodálatos?

Legalábbis nekem az!!

Igényelheti [INGYENES] Bitcoin készpénzérméit

A BCH ingyenes minden bitcoinos számára, aki bármilyen mennyiségű BTC-vel rendelkezett, és a villát megelőzően őrizetben tartotta magánkulcsait.

Most, a villát követően, az ilyen Bitcoinerek egyszerűen használhatják ezeket a BTC magánkulcsokat, hogy BCH-t támogassanak egy BCH által támogatott pénztárcában..

Például, ha 1 BTC-vel rendelkezel, akkor a split / fork után mostantól 1 BTC és 1 BCH is lesz; más szavakkal, az érmeállománya megduplázódott mivel mindkét érmének ugyanazok a magánkulcsai vannak.

Most tartsunk mindent félre, hogy gyorsan átugorhassunk és megnézhessük, ki támogatja a Bitcoin Cash-t, mivel tudom, hogy sokan esetleg meg akarják ragadni vagy el akarják cserélni az ingyenes Bitcoin Cash-érméket.

Itt vannak a Bitcoin Cash (BCH) támogató pénztárcák és pénzváltók. Azonban nincs sok BCH pénztárca, mivel csak néhány napja van! De a korai madarak esetében ez bőséges mennyiségű lehetőség.

  • El kell olvasnia: Bitcoin készpénz eladása

A legjobb 10 legjobb pénztárca a Bitcoin Cash (BCH) számára

1. Ledger Nano S (hardvertárca)

Ledger Nano S

Ha van egy Ledger Nano S-je, akkor most nem kell semmit tennie azért, hogy a villája után elkapja a BCH-ját. A Ledger Nano S / Blue, Nano és HW.1 tulajdonosoknak csak frissíteniük kell néhány dolgot itt-ott, hogy hozzáférjenek a BCH-hoz. Itt van a hivatalos CoinSutra bejegyzés arról, hogyan igényelheti ingyenes BCH-ját a Ledger Nano S-től. És itt van a hivatalos blog bejegyzés a Ledgertől, hogy tovább fogalmazza meg a tennivalókat és a tennivalókat.

Vásárolja meg most a Ledger Nano S-t

2. Trezor (hardver pénztárca)

Trezor (hardver pénztárca)

A Trezor hivatalosan bejelentette a BCash (BCH) támogatását. Augusztus 1-én publikálták ezt a hivatalos lépésről lépésre szóló útmutatót arról, hogy a felhasználók miként igényelhetik a BCH-t.

FRISSÍTÉS: Egy idő után a Trezor visszavonta a BCH támogatását, amint az a blogjukban szereplő feljegyzésükből kiderül: A BCH pénztárcát további értesítésig levették a TREZOR pénztárcáról.

De maradj velünk …

Vásárolja meg a Trezort most

3. Coinomi (mobil pénztárca)

Coinomi

Ez egy népszerű, könnyű, több érmés HD pénztárca a Bitcoin és más altcoinok számára. Lehetővé teszi a privát kulcsok vezérlését, és a piacon jelenleg a kriptovaluták maximális számát támogatja. Hivatalosan közzétettek egy blogbejegyzést, amely támogatja a BCH-t és annak elérését. Itt van lépésről lépésre blog bejegyzés.

Mostantól csak Androidra érhető el, de hamarosan érkezik az iOS támogatás is.

Töltse le a Coinomi alkalmazást

4. Electron Cash (Asztal & Mobiltárca)

Elektron Cash

Az Electron Cash az eredeti Bitcoin pénztárca, az Electrum villája. Ez lehetővé teszi, hogy biztonsági másolatot készítsen a pénztárcáról egy emlékeztető kifejezés segítségével, mint egy igazi HD pénztárca. Ez egy könnyű pénztárca, mivel nem igényli a Bitcoin Cash teljes csomópontjának letöltését. Windows, Mac és Linux operációs rendszerekhez érhető el. Van egy változata, amely támogatja az Android mobilokat is.

Javaslat a Bitcoin Cash beváltására: https://t.co/2eO4p6En7C

– Electrum (@ElectrumWallet) 2017. július 31

Letöltés Electron Cash Now

5.. Jaxx (Mobil & Asztali pénztárca)

Jaxx

A Jaxx egy másik népszerű több pénznemű HD pénztárca, amely lehetővé teszi a privát kulcsok vezérlését. A villa előtt bejelentették, hogy a Jaxx felhasználóknak semmit sem kell tenniük ahhoz, hogy hozzáférjenek BCH érmeikhez. A Jaxx csapata úgy döntött, hogy dolgozik a BCH teljes integrálásán a Jaxx alkalmazásokon, és amikor az integráció befejeződik, a felhasználók egyszerű szoftverfrissítéssel férhetnek hozzá a BCH érmékhez.

Ezt azonban egyértelműen kijelentették:

“Mivel A Jaxx felhasználók mindig ellenőrzik a magánkulcsaikat, a megfelelő Bitcoin Cash (BCH) biztonságban lesz az Ön Jaxx pénztárcájában. Azonban kérjük, vegye figyelembe, hogy csak az integráció végeztével férhet hozzá / küldheti el / fogadhatja el Bitcoin Cash-jét (BCH). ”

Itt van Jaxx hivatalos bejelentése a BCH-n szereplő tennivalók és tilalmak listájával.

Töltse le a Jaxx-t most

6.. BTC.com (Web & Mobiltárca)

BTC.com

A BTC.com egy népszerű internetes és mobil Bitcoin pénztárca. Ha olyan webes pénztárcához szeretne hozzáférni, amely nem veszélyezteti a magánkulcsokat, akkor ez az. És szerint ez a poszt, akkor hozzáférhet a BCH-hoz.

Sőt, kijelentették, hogy:

“Ha a villa sikeres, akkor automatikusan megkapja az egyenértékű BCH-t, mint a BTC.com pénztárcájában tárolt Bitcoin mennyisége.”

Lásd és fedezd fel őket lépésről lépésre útmutató a BCH helyreállításához a BCH helyreállító eszközük segítségével.

Eddig ez az eszköz csak a webes verzióban működik, de hamarosan elérhetővé kell válnia az Android és az iOS verziókhoz is.

Töltse le a BTC.com pénztárcát most | Iratkozzon fel a BTC.com Wallet szolgáltatásra

7. BU Bitcoin Cash Client (Asztali pénztárca)

BU Bitcoin Cash Client

Megjelent a Bitcoin Unlimited Bitcoin Cash 1.1.0.0 kiadása, amely támogatja a BCH-t. Ezt a kiadást a Bitcoin Unlimited Developers „Nem hivatalosan”, amíg a BU közösségnek nem lesz lehetősége szavazni arról, hogy hivatalosan támogatni kell-e a Bitcoin Cash-t. Windows, Mac és Linux operációs rendszerekhez érhető el. (Forrás: Bitcoin Unlimited)

Töltse le a BU Bitcoin Cash Now-t

8.. Bitcoin Classic UAHF kliens (Asztali pénztárca)

Bitcoin Classic UAHF kliens

A Bitcoin Classic egy Bitcoin Classic 1.3.2 nevű asztali pénztárcát is elindított, amely egy BCH-kompatibilis kiadás. Ez lehetővé teszi, hogy kövesse a Bitcoin Cash láncot, amikor az teljesen telepítve van. Windows, Mac és Linux operációs rendszerekhez is elérhető. (Forrás: Bitcoin Classic)

Töltse le most a Bitcoin Classic alkalmazást

9.. CashAddress (Papír pénztárca)

A Bitcoin Cash papír pénztárca szkriptje már elérhető. Azoknak a felhasználóknak, akiknek jól áll a papír, a pénztárcák ide mehetnek, és elkészíthetik maguknak. De véleményem szerint a hardvertárcák felülmúlják a papírtárcákat.

Ha referencia útmutatóra van szüksége a papírtárca elkészítéséhez, olvassa el ezt. Megjegyzés: bár ez az útmutató a Bitcoin papír pénztárca készítésére szolgál, a folyamat hasonló a BCH papír pénztárca készítéséhez is.

Nézze meg a CashAddress oldalt

10. KeepKey (hardver pénztárca)

A KeepKey támogatása a Bitcoin Cash számára már elérhető. Lát itt hivatalos útmutatójuk arról.

Azok számára, akik nem ismerik a KeepKey kriptovaluta hardveres pénztárcát, de meglehetősen terjedelmes hordozni. Azonban nem vagyok a KeepKey ellen, mivel tisztességes munkát végeznek és több mint 5 kriptovalutát támogatnak, beleértve a BCH-t is.

De inkább a Ledger Nano S-t és a Trezort használom a kényelem és a gyorsabb kriptovaluta-integráció érdekében.

Vásárolja meg a Keepkey-t most

Gondolataim a BCH eléréséről

Alapvetően mindenféle módszer létezik a BCH igénylésére. Röviden, vagy exportálnia kell a BTC magánkulcsait egy BCH által támogatott pénztárcára, vagy csak valamilyen szoftverfrissítést kell végeznie itt-ott, a használt pénztárca típusától függően..

Vigyázat: A használt pénztárca típusától függően előfordulhat, hogy privát kulcsaival kell játszania. Ezért azt tanácsoljuk tegye óvatosan követve a társított pénztárca hivatalos közleményeit.

Fontolja meg azt is, hogy ne végezzen nagy tranzakciókat ezekkel a BCH pénztárcákkal, mivel ezek még mindig a Bitcoin Cash kezdeti napjainak számítanak, ezért számíthat néhány akadályra és hibára a BCH szoftverben.

Ez az én oldalamról szól ebben a cikkben. Frissíteni fogom a BCH pénztárcák ezen listáját, mivel egyre több jelenik meg, ezért figyeljen ide!

És addig az időig, a boldog Bitcoin elágazás!

Mondja meg nekem a megjegyzések részben, hogy mely pénztárcákat használja a BCH-alapok eléréséhez.

Tetszik ez a bejegyzés? Ne felejtse el megosztani a hálózatával!

További olvasmányok:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me