Hol lehet eladni Bitcoin Gold-ot (BTG) [A BTG-tőzsdék teljes listája]

Elárasztanak a lekérdezések / e-mailek arról, hogy miként lehet hozzáférni a Bitcoin Goldhoz és hol lehet eladni.

Nagyon meglepődtem, amikor tudtam, mennyien vágynak arra, hogy lerakják vagy eladják BTG-jüket, és vásároljanak más altcoinokat.

És miért nem? A BTG projekt már több tippet adott arra, hogy árnyékos altcoinról van szó. Ha nem gondolja, akkor nézze át az előző bejegyzésemet a Bitcoin Gold-ról:

 • Bitcoin Gold Villa jön: Hogyan duplázzuk meg a bitcoinjait

De mielőtt elkezdeném mondani, hol adhatja el a Bitcoin Gold-ját, szeretnék tisztázni néhány dolgot erről a Bitcoin Gold villáról.

1. A Bitcoin Gold villa már megtörtént október 24. körül 6 óra UTC-kor a 491407 tömbmagasságban. Tehát ebben az időben, ha a BTC-je egy pénztárcában volt, ahol a magánkulcsait vezérelte, vagy a BTK-ját BTG-vel támogatott cserében kapta meg, akkor jogosult hozzáférni vagy igényelni a BTG-t.

2. Mostantól a tényleges kemény villa a blokkláncon nem történt meg; inkább a pillanatkép kemény villa. Ez egyszerűen azt jelenti, hogy pillanatfelvételt készített a Bitcoin blokkláncról a 491407 blokkmagasságban, és a BTC HODLerek, akik akkor BTC-vel rendelkeztek, jogosultak lesznek a BTG-re, amikor a tényleges BTG blokklánc él. Röviden: ez a pillanatképvilla úgy viselkedik, mintha maga a blokklánc tényleges villája lenne.

3. Ez egy elméleti kemény villa volt, amely jelenleg nem létezik.

4. Tehát hogyan lehet a BTG-t jóváírni a felhasználóknak? Nem kapsz igazi BTG-t. Kapsz egy tokent, amely egyenértékű BTG-t képvisel, amelyet jóváírnak a felhasználók cseréjére, amikor a BTG blokklánc él. De vannak még határidős BTG kereskedés ezeken a tőzsdéken.

5.. A BTG blokklánc várhatóan 2017. november 1-jén lép életbe, az eredeti nyilatkozatuk szerint, de nem látom, hogy ez megtörténne, mivel ez nem egy nehéz határidő számukra, ahogyan azt vezető fejlesztőjük megosztja a Slack-ben.

BTG-Dev

6.. Az írás kezdetén a BTG nem fejlesztett ki erős visszajátszási védelmi rendszert. Az is látszik, hogy nincs meg az ehhez szükséges szakértelem, mert futnak a fejdíjas program segítségért.

7. Azok a BTC-tulajdonosok, akik érméiket olyan pénztárcákban tartják, mint az Exodus, a Coinomi, a Blockchain.info vagy valami hasonló, csak akkor tudnak hozzáférni a BTG-hez, ha a tényleges blokklánc él, ami várhatóan novemberben fog megtörténni..

8.. Végül sok felhasználó megkérdezte, hogy milyen árat várok a BTG-től. Úgy látom, hogy az ára a BTC 2–8% -a között van, feltéve, hogy elegendő infrastruktúra van, például pénztárca, pénzváltó stb..

Jegyzet: Készüljön el a BTG eladására.

A BTG Blockchain indításának dátuma: 2017. november 12. – 19:00 (UTC 19:00)

Most, hogy ismeri a Bitcoin Gold villa pontos állapotát (az írás idején), azt gondolom, hogy körültekintő elmondani a tőzsdékről, ahol eladhatja BTG-jét, amikor készen áll az indulásra.

A legjobb weboldalak a Bitcoin Gold eladásához

Binance

Binance

A Binance, az egyik legnépszerűbb és leggyorsabban növekvő tőzsde, szintén terjesztett BTG tokent és piacokat nyitott a BTG kereskedésére.

A Binance-ről bővebben lásd részletes útmutatónkat: „Binance Cryptocurrency: Egyedülálló és gyorsan növekvő Crypto Exchange”.

Binance a képernyőképet a 491 407-es blokknál készítette 2017/10/24 01:20:39 (UTC idő) és kereskedni kezdett azonnal a felhasználók számára.

A BTG tényleges befizetése / visszavonása továbbra sem aktív a Binance-n, de elvárja, hogy rendelkezésre álljon, amikor a BTG blokklánc stabil és készen áll.

Ha BTG tokenekkel szeretne kereskedni, akkor a következő kereskedési párok állnak rendelkezésre a Binance-en (ezt csak akkor lehet megtenni, ha BTC-vel rendelkezett a Binance-n a Bitcoin Gold villa pillanatképének idején):

 • BTG / BTC
 • BTG / ETH

Olvassa el a Binance hivatalos nyilatkozatát a BTG-ről

BTG eladása a Binance-en

Changelly

Changelly, melyik az egyik legkönnyebben használható kriptovaluta-csere, amely szintén felsorolta a Bitcoin Gold-ot.

Ne hagyja ki @bitcoingold végül szerepel a Changelly-n! $ BTG elérhető a legjobb áron cserélhetővé több mint 70 kriptó és VISA / Mastercard számára! pic.twitter.com/zThuTtSQBA

– Changelly.com (@Changelly_team) 2017. november 14

Akik nem ismerik a Changellyt. A Changelly a bányászati ​​medence terméke, MinerGate, amelynek bizonyítottan jó eredményei vannak abban, hogy folyamatosan jó termékeket helyeznek ki a kriptotérbe.

Az egyik legjobb dolog a Changellyben az, hogy nem kell hosszadalmas ellenőrzési vagy regisztrációs folyamatot végrehajtania. Csak be kell jelentkeznie az e-mail azonosítójával (vagy bármilyen e-mail azonosítójával), és el kell kezdeni a cserét!

Jelenleg több mint 70 kriptovalutát támogat fiat párokkal, például USD / EUR. Ez az egyik legjobb és legkönnyebben használható csere. Ha többet szeretne megtudni, nézze meg Harsh Changellyről szóló áttekintését.

Amikor a Changellyt használja a kriptovaluta cseréjére, a Changelly botokat valós időben csatlakozni a piac egyik legjobb és legforgalmasabb kriptovaluta-cseréjéhez, hogy a legjobb árat kapja.

Adja el a BTG-t a Changelly-n

Bleutrade

Miután a Bitfinex, a Binance felfüggesztette a Bitcoin arany kereskedelmét, a Bleutrade kiderült, hogy a legjobb hely a Bitcoin Gold eladásához. Kipróbáltuk a BTG letétbe helyezését a Bleutrade-en, és kicseréltük BTG-re. Eddig a legjobb csere a Bitcoin Gold eladásához.

Látogasson el a Bluetrade oldalára

HitBTC

A HitBTC egy több kriptovaluta globális kereskedési platform, amely 2013 óta működik. Ők is hivatalosan bejelentette hogy támogassa a Bitcoin Gold utólagos villát.

A HitBTC a BTG tokenteket 1: 1 arányban osztotta ki felhasználóihoz.

A BTG tényleges befizetése / visszavonása továbbra is aktív a HitBTC-n, és kereskedhet vele a BTC-vel és néhány más párral.

Ha BTG tokenekkel szeretne kereskedni, a következő kereskedési párok állnak rendelkezésre a HitBTC-n (ezt csak akkor lehet megtenni, ha BTC-vel rendelkezett a HitBTC-n a Bitcoin Gold villa pillanatképének idején):

 • BTG / BTC
 • BTG / ETH

Itt van az övék ellenőrzési irányelv és ellenőrzési útmutató.

Olvassa el a HitBTC hivatalos nyilatkozatát a BTG-ről

Látogasson el a HitBTC oldalra

Bitfinex

Bitfinex

A Bitfinex az egyik legnagyobb Bitcoin-tőzsde odakinn. Mint a legtöbb legnagyobb BTC tőzsde, a villa után a Bitfinex BTG tokenekkel látta el BTC-tulajdonosait.

Ehhez a Bitfinex bemutatta új Chain Split Tokenjeit (CST), amelyek lehetővé teszik a kereskedők számára, hogy kereskedjenek a Bitcoin Gold konszenzusos protokoll lehetséges aktiválásával és bányászatával.. Jegyzet: A Bitfinex csak a 0,01 BTC-nél nagyobb vagy azzal egyenlő mérlegekhez rendel majd BTG-t.

A BTG tényleges befizetése / visszavonása továbbra sem aktív a Bitfinex-en, de elvárja, hogy elérhető legyen, ha a BTG blokklánc stabil és készen áll.

Ha BTG tokenekkel szeretne kereskedni, a következő kereskedési párok állnak rendelkezésre a Bitfinex-en (ez akkor tehető meg, ha BTC-vel rendelkezett a Bitfinex-en a Bitcoin Gold villa pillanatkép készítésekor, valamint új BTC letétbe helyezésével és cseréjével CST-kbe):

 • BTG / BTC
 • BTG / USD

Olvassa el a Bitfinex hivatalos nyilatkozatát a BTG-ről

Látogasson el a Bitfinex oldalra

YoBit

YoBit

A YoBit egy kínai tőzsde, amely szintén megkezdte a Bitcoin Gold kereskedését. Hivatalosan jelentette be hivatalosan a Bitcoin Gold támogatását Twitter fogantyú.

Olvassa el a CoinSutra részletes áttekintését a YoBit cseréről.

A Bitcoin Gold egyenlegeket 68 óra múlva (hétfő 23. október) adják hozzá, időzítő: https://t.co/YSeNcCmOcW

A BTC deps / wds 65 órán belül letiltásra kerül.

– Yobit.Net (@YobitExchange) 2017. október 20

És mint bejelentették, jóváírta a BTG tokeneket a felhasználóinak és kereskedése megkezdődött a YoBit-en.

A YoBit készen áll a Bitcoin Gold használatára. Az egyenlegeket 24-26 okt

– Yobit.Net (@YobitExchange) 2017. október 12

A BTG tényleges befizetése / visszavonása továbbra sem aktív a YoBit-en, de elvárja, hogy elérhető legyen, ha a BTG blokklánc stabil és készen áll.

Ha BTG tokenekkel szeretne kereskedni, a következő kereskedési párok állnak rendelkezésre a YoBit-en (ezt csak akkor lehet megtenni, ha BTC-vel rendelkeztél a YoBit-en a Bitcoin Gold villa pillanatkép készítésekor):

 • BTG / BTC
 • BTG / ETH

Látogasson el a YoBIT oldalra

BitStar

A BitStar egy másik tőzsde, amely megkezdte a BTG előzetes kereskedését.

1: 1 arányban jóváírta a felhasználóinak a BTG tokent, és bevezette a BTG kereskedelem szolgáltatását akkor is, ha a pillanatképvilla idején nem volt BTC a tőzsdén.. Olvassa el itt hogy tudod ezt megtenni.

A BTG tényleges befizetése / visszavonása továbbra sem aktív a BitStar-on, de elvárja, hogy elérhető legyen, ha a BTG blokklánc stabil és készen áll.

Ha BTG tokenekkel szeretne kereskedni, akkor a következő kereskedési párok állnak rendelkezésre a BitStar-on (ezt megtehetjük, ha BTC-vel rendelkeztünk a BitStar-on a Bitcoin Gold villa pillanatkép készítésekor, és új BTC-t is letétbe helyezhetünk a BTG Split / Merge funkció):

Olvassa el a BitStar hivatalos nyilatkozatát a BTG-ről

Látogasson el a BitStar oldalára

BitFlyer

A BitFlyer, Japán egyik legnagyobb volumenű Bitcoin-tőzsdéje, a BTG-vel kapcsolatos terveit is felfedte. 1: 1 arányban kiszámította és jóváírta felhasználói számláin a BTG-t, de a kereskedés még nem kezdődött el.

A BTG tényleges befizetése / visszavonása továbbra sem aktív a BitFlyer-en, de elvárja, hogy elérhető legyen, amikor a BTG blokklánc stabil és készen áll.

Itt van a terveik egyik csúcspontja:

Bitflyer

Olvassa el a BitFlyer hivatalos nyilatkozatát a BTG-ről

Látogasson el a BitFlyer oldalra

Néhány további pénzváltó / pénztárca, akik támogatják a Bitcoin Gold szolgáltatást

Van még néhány pénzváltó / pénztárca és bányászati ​​medence, amelyek érdekeltek a Bitcoin Gold támogatásában. De úgy tűnik, hogy titokban kijelentették támogatásukat. Nem sikerült jelentős hivatalos információkat találnom tőlük, ezért nem soroltam fel őket.

Hamarosan frissítem ezt a listát, amint konkrétabb hivatalos információkat kapok, ezért figyelje itt a CoinSutra-t.

Következtetés

Korábban megosztottam, hogy a villák a decentralizált pénzrendszer szerves részét képezik, ezért nem kell aggódniuk vagy félniük.

Inkább azt gondolom, hogy alkalmat kínálnak arra, hogy a kriptográfia felhasználói érettebbé váljanak a kriptográfia megértésében, valamint teszteljék a Bitcoin erejét.

Végül, mondanom sem kell, érdekes lesz látni, hogy a BTG története hogyan alakul innen.

Tehát ez az én oldalamról szól ebben a cikkben.

Itt az ideje, hogy meghallgassa: Melyik BTG tőzsdét használja? Eladja BTG-jét, vagy HODLING? Mondja meg nekem az alábbi megjegyzésekben!

Következő: közzéteszek egy listát azokról a pénztárcákról, amelyeken keresztül igényelheti a BTG-t, ha a pillanatképvilla idején az ellenőrzése alatt tartotta a BTC-t..

Megjegyzés: Elméletileg a Bitcoin Gold villa már október 24-én, UTC-én reggel 6 óra körül, a 491407 blokkmagasságban történt. Tehát, ha most áthelyezi a BTC-jét, előfordulhat, hogy nem kapja meg a BTG-t, mert a villa már megtörtént. A BTG pénztárcán keresztüli igénylésével kapcsolatban hamarosan további utasításokat teszünk közzé. Boldog villa ��

Olvas :

 • A teljes útmutató a Bitcoin Gold igénybevételéhez a Ledger Nano S-n
 • Hogyan igényelheted ingyenes Bitcoin Goldodat [BTG] bármilyen pénztárcából

Ha tetszett ez a bejegyzés, ne felejtsd el megosztani a Twitteren & Facebook!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me