Most vásároljon bitcoinokat előre fizetett kártyák használatával: Itt van, hogyan

Előre fizetett kártyákkal szeretne Bitcoin-t vásárolni?

Olvass tovább…

Mindannyian tudjuk, hogy a Bitcoin még nem volt olyan népszerű még 2011-2012-ben, de most, mivel a kriptográfiai őrület mindenkit megfogott, mindenki tudni akar a Bitcoinról, és egy darab tulajdonosa is akar lenni, ha nem egy egész Bitcoin.

A legjobb az, hogy a kezdeti napokhoz képest könnyedén megvásárolta a BTC-t.

Most megvásárolhatja a Bitcoin-ot bankszámlával, ajándékkártyákhoz, hitel- / betéti kártyákkal és előre fizetett kártyákkal.

Meglepetésemre és az enyémre sokan szeretnének BTC-ket vásárolni előre fizetett kártyákkal.

Ezért azok számára, akik nem tudják, mi az előre fizetett kártya, íme egy egyszerű magyarázat:

Az előre fizetett kártya nagyon különbözik a bankszámla betéti kártyájától. A bankszámla betéti kártya összekapcsolódik az Ön folyószámlájával. Az előre fizetett kártya nem kapcsolódik folyószámlához. Ehelyett pénzt költenek, amelyet előzetesen feltöltöttek az előre fizetett kártyára.

Elég sok olyan szolgáltatás létezik, amely lehetővé teszi, hogy Bitcoins-t vásároljon előre fizetett kártyákkal. Néhányat az alábbiakban sorolunk fel. Nézd meg:

Hol vásárolhat Bitcoin kártyát előre

1. CEX.io

CEX.io

A CEX.io egy régi kriptovaluta-szolgáltató, amely 2013 óta működik, Londonból, Nagy-Britanniából. A platformon elérhető kriptovaluták listája tartalmazza a Bitcoin, Ether, Ripple, XLM, Bitcoin Cash, Dash, Zcash és Bitcoin Gold szolgáltatásokat. És jó hír, hogy támogatja a VISA-t & Mastercard meghajtású kártyák, beleértve az előre fizetett kártyákat.

 • Díjak: Akár 3,5%
 • Támogatott országok: Néhány ország kivételével néhány ország. (Betétek/Kivonások)
 • További megjegyzések: Megbízható és megbízható.

Vásároljon BTC-t a CEX-től

2. Coinmama

Coinmama

A Coinmama egy digitális pénzügyi szolgáltató vállalat, amely 2013 óta működik a kriptoszférában Izraelből, de eredetileg az NBV International Szlovákiában bejegyzett vállalkozása. Lehetővé teszi a befektetők számára, hogy olyan népszerű érméket vásároljanak, mint az ETH, BCH, ADA, LTC stb., Beleértve a BTC-t is. Az előre fizetett kártyákat a Coinmama is támogatja a BTC és más pénznemek vásárlásához.

 • Díjak: A Simplex, a Coinmama hitel- / bankkártya-feldolgozója minden tranzakció után 5% -os pótdíjat számít fel (minimum 10 USD felső határral). Csak a Visa / MasterCard támogatott.
 • Támogatott országok: Ők működtek át 180 ország.
 • További megjegyzések: Megbízható és megbízható szolgáltatás.

Vásároljon Bitcoin-ot a CoinMamától

3. Coinbase

Coinbase

A Coinbase népszerű név a kriptopénzek világában, és 2012 óta az Egyesült Államokban működő digitális pénzváltó. Ez egy brókercég, amely 32 országot szolgál négy digitális pénznemben, beleértve a BTC-t is..

 • Díjak: 3,99%
 • Támogatott országok: Tálal 32 ország.
 • További megjegyzések: Megbízható és megbízható.

Vásároljon Bitcoin-ot a Coinbase-től

4. LocalBitcoins

LocalBitcoins

A LocalBitcoin egy népszerű Bitcoin induló vállalkozás, amely 2012 óta nominális díj ellenében segíti a bitcoinok vételét / eladását. A finnországi székhelyű vállalat rendelkezik Bitcoin vevők hálózatával & eladók szerte a világon. A jó dolog az, hogy sok vevőt és eladót talál BTC-ben, előre fizetett betéti kártyákon keresztül a világ minden tájáról.

LocalBitcoins portál

 • Díjak: A hirdetéseket létrehozó vevőknek / eladóknak minden befejezett kereskedés után 1% -os díjat számítanak fel.
 • Támogatott országok: Minden ország.
 • További megjegyzések: Megbízható és megbízható.

Vásároljon Bitcoin-t most a Localbitcoins-ból

5. Bitpanda

bitpanda

A Bitpanda híres kriptotőzsde Európában, székhelye Bécs, Ausztria, ahol 2014-ben alapították. Többféle fizetési lehetőséget támogat a Bitcoin vásárlása közben, az egyik előre fizetett kártya.

 • Díjak: 3-5%
 • Támogatott országok: Az európai országok vásárolhatnak; eladó bárki lehet.
 • További megjegyzések: Viszonylag ismeretlen és itt kevésbé tapad.

Ezenkívül olvassa el: BitPanda áttekintés

Vásároljon Bitcoint a BitPandától

6. Fájdalmas

Fájdalmas

Fájdalmas egy peer-to-peer Bitcoin piac, amely összeköti a vásárlókat az eladókkal, akárcsak az eBay for Bitcoin. Ki kell választania a kívánt fizetési módot, és be kell írnia, hogy hány bitcoinra van szüksége.

 • Díjak: Az eladó 1% -ot fizet, a vevő nem fizet semmit.
 • Támogatott országok: Minden ország.
 • További megjegyzések: Viszonylag ismeretlen, itt kevesebb a tapadás.

Jegyzet: A csere mennyisége továbbra is alacsony, de továbbra is megvásárolhatja a BTC-t az előre fizetett kártyával a Paxfulon keresztül.

Vásároljon Bitcoin-t a Paxful-tól

Következtetés: Hogyan vásárolhatunk Bitcoin kártyát előre

Mielőtt bitcoinokat vásárolna a fent említett tőzsdéken, teljes körű KYC-ellenőrzést és kártyák regisztrációját kell elvégeznie. Ez alól kivétel egy olyan szolgáltatás, mint a Paxful vagy a LocalBitcoins, amely peer-to-peer.

Ettől eltekintve, mindig ajánlatos, hogy soha ne használja ezeknek a szolgáltatásoknak a pénztárcáját állandó pénztárcaként, mert ezek mind tárolt pénztárcákat biztosítanak, ahol Ön nem vezérli a magánkulcsait. Néhány jó önálló tárhelyet az alábbiakban felsorolunk az Ön biztonsága érdekében:

 • Ledger Nano X
 • SafePal
 • Bízzon Walletben

Itt a Coinmama kivétel, mert a Coinmama nem biztosít beépített pénztárcát a BTC vásárlásához, ez egy jó biztonsági intézkedés.

Mire vársz még?

Folytassa, és vásárolja meg az első BTC-t, ha még nem vásárolta meg, mert hosszú távon az értéke várhatóan csak növekedni fog.

Végül, ha kérdései vagy kétségei vannak a felsorolt ​​szolgáltatásokkal kapcsolatban, bátran lője le őket az alábbi megjegyzés részben &# 128578;

Íme néhány további cikk, amelyeket elolvashat:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me