CoinFi: A “Bloomberg For Crypto” a Wall Street Caliber kereskedési eszközöket hozza a blokklánchoz

Ez egy szponzorált útmutató, és nem jelenti a CryptoCompare befektetési tanácsát. Kérjük, végezze el kellő gondosságát, amikor bármilyen kezdeti érmeajánlattal foglalkozik, és soha ne fektessen be többet, mint amennyit elveszíthet.

Amikor a tőzsdei és a pénzügyi adatok a 70-es évek elején, a 80-as évek elején átmentek az analógról a digitális hálózatokra, Michael Bloomberg olyan üzletet indított, amely forradalmasította a részvénykereskedők információfeldolgozását..

Ez volt a híres Bloomberg terminál. Mivel minden komoly kereskedőnek rendelkeznie kell Bloomberg terminállal a hatékony kereskedelemhez, a Bloomberg LP továbbra is a 25 milliárd dolláros pénzügyi adatipar 29,4% -át birtokolja – 36 éve annak megalakulása óta. Amint a finanszírozás a hagyományos piacokról a blokklánc felé mozog, hasonló zavar lép fel.

A kriptovaluták és a derivatívák gyorsan növekvő világa rendkívül nagy és nehezen navigálható adategyetemet hozott létre, ami a kriptográfia-befektetők számára unalmas és időigényes, hogy megtalálják az intelligens döntésekhez szükséges információkat a jelenlegi ökoszisztémán belül.

Jelenleg nincsenek olyan domináns piaci intelligencia platformok a kriptobefektetők számára, mint a Bloomberg terminál a részvényekben – a CoinFi lesz ez a platform a kriptovaluta térben.

Mi a CoinFi és hogyan működik?

CoinFi egy titkosított pénzügyi hírszerzési platform. A platform működtetése egy segédprogram-token – COFI. COFI token tulajdonosként két elsődleges csatornán keresztül hozzáférhet a CoinFi élvonalbeli kriptofinanszírozási intelligenciájához: 1) kriptopénzügyi médiához és 2) kereskedési technológiához.

A média oldalán, a tömeges ökoszisztéma, valamint a házon belüli elemzői csoport révén – a CoinFi összesített kriptográfiai híreket és árinformációkat fog nyújtani (hasonlóan a Google Finance-hez vagy a Yahoo Finance-hez, de a részvények helyett a crypto-hoz). Jelenleg nem igazán létezik egyetlen olyan kánonikus megoldás, amely az egyedi kriptográfiai befektetők számára többet tudna meg egy adott altcoinról. Ezek az információk továbbra is szétszórva változatos platformokon, például Twitter, Reddit, Slack csatornák, távirati csoportok, személyes blogok, podcastok, Youtube videók stb..

Továbbá a kutatás relevanciája és minősége & az elemzés nagyon eltérő – lehet, hogy tucatnyi, közepesen rossz minőségű cikket kell elolvasnia, mielőtt felfedezne egy elgondolkodtató darabot, amelyet erős érvelés és ellenőrizhető tények támasztanak alá.

Olyan kérdések, mint „Mit csinál az érme?” Mi az érme mögött álló technológia? Mi a Dev minősége. csapat?” néhány olyan gyakori probléma és kérdés, amelyet minden befektető meg akar határozni egy érméről a befektetés előtt.

A CoinFi adatbázis lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy valós idejű kriptopiaci híreket figyeljenek és elemezhessenek az árdiagramok mellett olyan módszerekkel, amelyek a jelenlegi eszközökkel jelenleg lehetetlenek. Megváltoztatja a piaci hírek jelenlegi kézbesítési gyakoriságát késleltetettről, majdnem valós idejűre – ami a komoly kereskedők számára követelmény.

A technológiai oldalon a CoinFi intézményi kaliberű kereskedési jeleket szolgáltat, amelyek segítenek figyelmeztetni a felhasználókat az őket érdeklő piaci körülményekre (például a kereskedelem volumenének növekedésére vagy az arbitrázs lehetőségeire), hogy az emberek jobb és időszerűbb döntéseket hozzanak. A CoinFi technológiai platformja automatizált kereskedési botokat, kereskedési algoritmusokat és adatcsatornákat is kínál.

A platform tartalmazza az ex-Wall Street-i technológusok által kifejlesztett házon belüli eszközöket, valamint egy piacot, amely hozzáférést biztosít a tömegesen beszerzett kereskedési jelekhez. Azok a felhasználók, akik hozzájárulnak a kereskedési jelzésükhöz, CoinFi tokent kapnak, arányban azzal, ahogyan a közösség értékeli értéküket.

ConFi Token

A CoinFi token (COFI) 2 elsődleges segédfunkcióval rendelkezik – nem csak hozzáférést biztosít a CoinFi piaci intelligencia platformjához, hanem a közösségi közreműködőket is megjutalmazza, ha kutatásaikkal, elemzéseikkel, hírekkel kapcsolatos tippjeikkel és kereskedelmi jelzéseikkel hozzájárulnak a CoinFi ökoszisztémához..

Amint a platform növekszik, a vállalat áttér egy teljesen tömeges modellre, hogy a CoinFi zsetonokon keresztül ösztönözze a kutatás, elemzés és kereskedési jeleket. A platform fejlett funkcióihoz és prémium tartalmához való hozzáféréshez tétjelzőkre lesz szükség a tokenek tulajdonosainak jutalmazásához és a volatilitás csökkentéséhez.

Ki a csapat mögött ez a projekt?

A CoinFi mögött álló csapat nagy tapasztalattal rendelkező ex-fal utcai kereskedők, technológusok és vállalkozók csoportja.

Miután elhagyta a fedezeti alapot, 2012-ben társ-alapítással segített a kriptovaluták teljes munkaidős kereskedelmében, a Goldman Sachs volt elemzője és a CoinFi társalapítója, Timothy Tam rájött, hogy a részvényekben megszokott pénzügyi adatinfrastruktúra szinte nem létezett a kriptovaluta piacok.

Saját kereskedési stratégiáinak előmozdítása érdekében Tam – aki számítástechnikai háttérrel is rendelkezik – együttműködött a tech társalapítóval és a korai bitcoin alkalmazóval, Han Chang-nal, hogy egyedi kereskedési jeleket dolgozzon ki. Több junior részvényelemzőt is felvett, hogy segítsenek neki alt-érmék kutatásának elvégzésében.

Miután megbeszélést folytatott más kriptográf kereskedőkkel az eszközökről és a kutatásról, amelyeket saját kereskedési szükségletei alapján készített, Tam és leendő társalapítói gyorsan rájöttek, hogy a kriptopiacok meteorikus növekedése drasztikusan felülmúlta az intelligens intelligencia érdekében szükséges kriptográfiai kereskedőket kereskedik.

“Ahhoz a fajta eszközhöz és igény szerinti pénzügyi elemzéshez képest, amelyhez a részvénykereskedők hozzáférnek, a kriptopénzpiac drasztikusan alultáplált” – mondja Timothy Tam, a CoinFi társalapítója. „Jelenleg nincs megfelelője a Bloomberg terminálnak a kriptográf befektetők számára. Igazán hiszem, hogy a CoinFi lesz ez a platform, és az eddig kiadott kereskedési jelekre és pénzügyi elemzésekre adott pozitív reakció megerősíti, hogy a kriptográfus befektetői közösség éhes egy olyan platformra, amely időben híreket, mélyreható pénzügyi elemzéseket és egy robusztus intézményi minőségű kereskedési eszközök. ”

Jelenleg működik a platform? Hogyan működik?

A CoinFi csapatának egy jól kidolgozott protypje van, amely jelenleg zárt bétaverzióban van. Társalapítójuk, Timothy Tam, az első érmeajánlatukra (ICO) való felkészülésként több videót tett közzé a CoinFi blogon, megosztva azokat az izgalmas technológiákat, amelyeken a fejlesztői csapat a kulisszák mögött dolgozik..

Például itt talál egy lenyűgöző pillantást arra, hogyan tudják megjósolni az érmeárak mozgását a kereskedelem volumenének gyorsulásának elemzésével.

Az érmeárak mozgásának előrejelzése a hangerő gyorsításával

Jelenleg különféle kiváltó szinteket és szűrőket is tesztelnek a jel pontosságának javítása és a hamis pozitív eredmények minimalizálása érdekében, de mint a videóból is látszik, az utótesztjük azt mutatja, hogy a CoinFi hangerő-gyorsító jele már elég pontossággal képes megjósolni az ármozgást ahhoz, hogy néhány nagyon jövedelmező kereskedelem.

Ha ezt érdekesnek találja, Han Chang technikai társalapítónak van egy videója, amely bemutatja annak alapjait, hogy a rendellenes kereskedési volumen hogyan korrelál a hírekkel és az ármozgásokkal, a CoinFi szoftverének egy korábbi alfa változatát használva..

A rendellenes kereskedési volumen észlelése az ármozgás előrejelzőjeként

Részletes ütemtervük van a további funkciókról, amelyekre építenek weboldal, a 2018-as ütemterv néhány funkciója magában foglalja az arbitrázsjelek kiadását és a hírek elemzését, amelyekhez a COFI token segítségével lehet hozzáférni.

Hogyan érhetem el a CoinFi platformot?

Amikor a platform 2018 első negyedévében megjelenik, az első hozzáférési szinthez legalább 10 000 COFI token letétbe helyezése szükséges, de ezt a minimumot eltekintik azoktól a korai alkalmazóktól, akik hozzájárulnak a token eladásához.

A CoinFi jelenleg elfogadja engedélyezőlista-regisztrációk az ICO token előértékesítéséhez, amely 2018. január 15-én indul és magában foglal egy kezdeti 20% -os bónuszszintet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me