Mi az a Shping?

Ez egy szponzorált útmutató, és nem jelenti a CryptoCompare befektetési tanácsát. Kérjük, végezze el kellő gondosságát, amikor bármilyen kezdeti érmeajánlattal foglalkozik, és soha ne fektessen be többet, mint amennyit elveszíthet.

Mi az a Shping?

Shping ritka dolog a blockchain projektvilágban, mivel már van terméke a piacon.

A vásárlási asszisztens alkalmazás iOS és Android lehetővé teszi a felhasználók számára a vonalkódok beolvasását, hogy rengeteg információt hozzanak létre a termékek hitelességéről, biztonságáról, összetevőiről és egyéb információkról. Lényeges azonban, hogy ez egy kétirányú folyamat, ahol az adatok megszerzése helyett a felhasználó elküldi azokat.  

A fogyasztók új termékeket vehetnek fel a Shping adatbázisba a termék részleteivel, valamint olvashatják és írhatják az értékeléseket és a termékeket. És a fogyasztók ezt a munkát semmiért nem csinálják – a Shping arra ösztönzi a felhasználókat, hogy lépjenek kapcsolatba az alkalmazással.

Az információk elküldéséért a rendszeralkalmazásért a felhasználók jutalmakat fizetnek a Shping Coin nevű tokenben. Továbbá, amikor a vásárlók átkutatnak egy terméket, megtudják, hogy visszahívták-e, vagy a múltban voltak-e ebben a kérdésben.

A Shping nem csak a fogyasztók számára készült, és nem csupán alkalmazás. A vállalatok képesek megvalósítani és kezelni márkás termékeik nyomon követhetőségét, és a tanúsító szervezetek már partnerekként vannak a fedélzeten; és a részt vevő vállalatok megcélozhatják az alkalmazásfelhasználókat multimédiás és más típusú marketingekkel is.

Az Ausztrália-alapú Shping az Authenticateit nevű startupként kezdte az életét, amelynek célja, hogy skálázható márkavédelmet és ellátási lánc-integritási megoldást kínáljon minden méretű vállalat számára. Ezt követően fogyasztói és üzleti vállalkozássá vált.

A vásárlók számára a termékinformációk megszerzésére szolgáló vásárlási alkalmazás mellett a Shping a vállalkozások számára is lehetőséget kínál arra, hogy profiljuk, helyük és egyéb preferenciák alapján piacra dobják a Shping felhasználóit..

A termékek hitelesítésének gyökereire építve a vállalatok képesek lesznek megvédeni azokat, például a hamisítókat, amelyek sértik a termék hitelességét. A Shping felhasználók valós idejű információi az adatbázis folyamatos frissítésével segítenek megőrizni a hitelességet. A termékekhez digitális aláírás csatolható „gyakorlatilag” a termékeikhez, hogy a márkák újabb szintű védelmet nyújtsanak.

 

Hogyan működik

Képzeld el, hogy a helyi szupermarket folyosóján sétálsz, és olyan termékre bukkansz, amelyet egy ideje nem láttál, és amit igazán szeretsz. Beolvassa a Shping alkalmazással, és rájön, hogy nincs az adatbázisban. Felsorolja, és Shping Coin tokenekkel jutalmazza.

Ezután írsz egy értékelést, amely felmagasztalja a termék örömeit – több zsetont keresel.

A márkát birtokló vállalat a Shping platform technológiáját alkalmazza arra, hogy hirdetést jelenítsen meg az okostelefon képernyőjén egy QR-kódú utalvánnyal, amellyel pénzt vásárolhat a vásárlás mellett, valamint egy tartalékot, amelyet egy barátjának adhat – voila, mindenki boldog. A vállalat eladja az eladást, az ügyfél ingyenes tokeneket kap, a Shping pedig gazdagítja adatbázisát, és kibővül a tokennel működő gazdasága.

A vállalatok más információkat is megadhatnak a termékhez csatolva. Tartalmazhatnak recepteket, felhasználói kézikönyveket, kérdőíveket, felméréseket és videókat; a lehetőségek szinte határtalanok, rengeteg hely áll rendelkezésre a marketingesek számára, hogy új és ötletes módon kísérletezzenek.

A nyomonkövethetőség kezelése egy Hyperledger engedélyezett blokklánccal valósul meg, amely megfelel a GS1 EPCIS szabványoknak. A GS1 nonprofit szervezet olyan nemzetközi szabványokat dolgozott ki, amelyeket minden globálisan és helyben kereskedő vállalatnak be kell tartania, és a Shping Security platform nyomkövető és nyomkövető megoldásainak középpontjában áll. A platform minden más szükséges szabványnak megfelel.

A Shping az Everledgerrel együttműködve hajtotta végre az EPCIS események regisztrációjának integrációját. Az elektronikus termékkód-információs szolgáltatások (EPCIS) szabvány a vállalkozások egyeztetett módja a fizikai és digitális adatok nézetének megosztására változatos üzleti körülmények között, például egy olyan vásárlási alkalmazásban, mint a Shping. Az EPCIS kritikus fontosságú a Shping platform számára, mivel lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy az ellátási láncban haladva információkat osszanak meg a termékekről.

A projekt stratégiai partnerei a következők: Australian Certified Organic, a National Farmer’s Federation (Ausztrália) és az Asia Food Safety Zone a kínai Changchunban, hogy csak néhányat említsünk, más partnerségekről pedig szerte a világon tárgyalnak..

A Token

A Shping Coin token az Ethereum blokklánc platformján fut decentralizált alkalmazásokhoz, és ERC20-kompatibilis. A tokenek arra szolgálnak, hogy ösztönözzék a felhasználókat a termékek beolvasására, a termék részleteinek feltöltésére, vélemények írására és a promóciókkal való interakcióra. Mivel okos szerződéssel működik, a jutalmazási mechanizmusa mind automatizált.

A jelzőkínálat 10 milliárd, amelynek fele megvásárolható. A fennmaradó részt az alkalmazás-gazdaságon belüli ösztönzés, 42%, a tanácsadók számára 5%, a csapat 2% -át és a fejdíjak 1% -át osztják szét. A token eladási ára 0,01 USD. A tokenek kiosztása megtörténik, amint a vételi tranzakció befejeződik, így a befektetőknek nem kell megvárniuk a tömeges forgalom végét, mielőtt megkapják a tokenjeiket.

A crowdsale február 22-én kezdődött és március 23-án ér véget.

Következtetés

Felhasználói, tanúsító és kormányzati hatóságai segítségével a platform már 30 millió terméket halmozott fel adatbázisában. Ez jó hír a befektetők számára, akik joggal válnak sokkal igényesebbé abban, hogy mely ICO-kba fektetik a pénzüket.  

Ez egy blockchain projekt, amely működő termékkel jelenik meg a piacon, és egyértelmű módja annak méretezésének. A Token segédprogram átlátható és könnyen érthető, mivel az értékcsere-csatorna, amelyben a felhasználókat ösztönzik a platformra való interakcióra és a platform fejlesztésére.

A jobb vásárlási élmény a fogyasztók számára, a cégmárkák hitelességének védelme és a célzott marketinglehetőségek értékes hármas játékot jelentenek a Shping részéről.  Regisztrálj Most kezdje el keresni és keresni, és miután kézhez kapta az egész működését, pénzt helyezhet e jól átgondolt projekt mögé.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me